Rulmenti in Braila – Transport rapid, cel mai mare magazin online

magazin-online-cu-rulmenti-in-brailaRulmenti1.ro este un magazin online in spatele caruia se afla un comerciant cu vechime de peste 10 ani in domeniul rulmentilor, un magazin care livreaza produsele inclusiv in Braila, prin curier. Pe site puteti gasiti rulmenti auto, rulmenti industriali, rulmenti agricoli, rulmenti pompe apa, rulmenti de precizie si multe alte tipuri, la cele mai mici preturi, de la producatori importanti, cum ar fi Ameridrives, Baldor, Boston, Browning, CinchSeal, Cooper, Chicago Rawhide, Dodge, Fafnir, FAG, Forch, Franke, Gates, IKO, INA, KOP-Flex Jaure, Kaydon, Koyo, Link-Belt, Martin, MCGill, Morse, MRC, Nadella si multi altii.

Colaboram cu persoane juridice sau fizice din Braila si din localitatile invecinate, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic, pentru a va oferi cele mai bune oferte de pe piata. Avand in vedere numarul mare de repere (peste 500.000) de pe site, exista posibilitatea ca anumite serii sa nu apara pe site, motiv pentru care va recomandam sa ne contactati.

RULMAG BEARINGS S.R.L. se bucura de un portofoliu impresionant: peste 2000 de companii din intreaga lume au avut incredere in serviciile noastre. Speram ca si dumneavoastra sa faceti parte din lista noastra de clienti, si impreuna sa avem colaborari pe termen lung.
Gasiti pe site oferte active pentru diferite serii, sau lichidari de stoc !

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *