Rulmenti in Arad – Magazin online cu transport rapid

rulmenti-in-aradRulmenti1.ro este unul dintre cele mai mari magazine online cu rulmenti auto, agricoli sau industriali, peste 500.000 de repere fiind publicate si la dispozitia dumneavoastra.

Arad face parte din lista de orase in care avem acoperire, rulmentii fiind livrati prin curier rapid in 2-3 zile lucratoare, in functie de ora la care trimiteti comanda si de stocul nostru.  Avand in vedere stocul nostru impresionant, va recomandam sa ne contactati pentru oferte deoarece pot sa exista diferente intre stocul din dopozit si magazinul online. Mai exact, anumite serii s-ar putea sa nu apara pe site, timpul fiind principalul inamic care nu ne permite sa actualizam mereu 100% magazinul online.

Colaboram de peste 10 ani cu firme si persoane fizice din toata Romania, Arad si localitatile invecinate facand parte din acoperirea noastra.  Pe site puteti gasi rulmenti de la producatori important, cum ar fi Ameridrives, Baldor, Boston, Browning, CinchSeal, Cooper, Chicago Rawhide, Dodge, Fafnir, FAG, Forch, Franke, Gates, IKO, INA, KOP-Flex Jaure, Kaydon, Koyo, Link-Belt, Martin, MCGill, Morse, MRC, Nadella, NSK, NTN, Optibelt, Renold, Rexnord, RHP, RHP, SBC, THK, SKF, FYH dar si altii. Comenzile mari si valoroase pot beneficia de discount-uri semnificative.

Actualizam in fiecare zi magazinul astfel incat sa beneficiate de cele mai bune oferte la rulmenti de cutie de viteze, rulmenti pompe apa, rulmenti alternator sau alte categorii frecvent intalnite, unde defectiunile apar des iar piesele inlocuite trebuie sa fie unele de calitate.

Sursa foto: wikipedia

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *