rulment-alternatorRulmenti pentru alternator

Avem in stoc cei mai multi rulmenti pentru alternator, cel mai bun raport calitate-pret, pentru toate autoturismele si de la diferiti producatori importanti de pe piata. Rulmentul unui alternator poate fi schimbat de aproape oricine, existand multe tutoriale pe internet. Ce va putem recomanda noi este sa nu cumparati rulmenti de proasta calitate, sau mai grav, de la dezmembrari.

Stocul de rulmenti se afla atat in proprietatea S.C. Rulmag Bearings S.R.L. cat si a companiilor partenere. Astfel, in baza noastra de date veti gasi rapid exact ce cautati la un pret imbatabil.

In cazul in care nu gasiti pe site rulmentul care va intereseaza, ne puteti suna sau scrie pe mail deoarece cu siguranta se afla pe stoc. Comercializam doar produse noi !

In cazul comenzilor mari, in special de la societati care au un parc auto mare si automat apar des probleme cu rulmentii, putem negocia pretul comenzii, astfel incat puteti obtine o reducere considerabila. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul afisat pe site, sau sa ne trimiteti o cerere de oferta pe mail.